Niet alleen jouw Virtual Professional maar meer een Online Businsess Manager, voor het aansturen van jouw team!

Super, je bent gewend aan een virtueel assistent! En misschien bevalt het je zo goed dat je er meer wilt. Natuurlijk weet ook dat dat je team pas compleet is als iedereen op ‘zijn’ of ‘haar’ plek goed functioneert. De ene is goed in boekhouding, de ander weer in sociale media. Niet vergeten je sales en after-sales, oja…en je marketing. En natuurlijk ook die ene die al je video’s bewerkt.

Kortom inmiddels heb je een heel team om je heen verzameld. Scheelt een hoop gedoe met verzekeringen en premies. Maar je moet ze wel aansturen. Kijk en daar komt nou de Online Business Manager om de hoek kijken!

Jij runt gewoon jouw business en jouw OBM-er zorgt dat het wordt uitgevoerd. Je wilt gewoon snel een goed resultaat. Hoe heerlijk is het dan als iemand anders alles voor je regelt? Met mij als OBM hoef jij je helemaal nergens meer druk om te maken. Ik neem je namelijk alles uit handen. En dat scheelt jou een hoop gedoe en gestress.

Online Business Manager - leg uit

Een Online Business Manager denkt ook strategisch met je mee. 

Van de kleine losse klussen tot het toekomstgericht opereren in jouw business. Dit alles biedt jou structuur en innovatie in jouw bedrijf. Dat brengt jouw business tot een volgend niveau.
Oké, ik hoor je al denken: Hoe dan? Om antwoord te geven daarom dan kan je denken aan:
  • Strategisch klankbord/sparringpartner
  • Planning en structuur creëren. 
  • Processen en systemen automatiseren
  • Team management, het coördineren van jouw team.
  • Dagelijks (project)management. Het ordenen van alle informatie en het managen van de voortgang.

Behalve meedenken op strategisch niveau, wordt ook het hele operationele gedeelte van je bedrijf uit handen genomen. Dat betekent simpelweg dat je bedrijf altijd door blijft lopen. Zelfs wanneer jij er niet bent.

Ik ben jouw Online Business Manager, dé onmisbare schakel!

Wil jij wél die site, maar niet het technische gedoe? Ik regel alles voor jou en red je uit de wirwar van al die technische internetdingen. Je krijgt een WordPress website die precies past bij jouw business. Een site die uitstraling heeft, logisch in elkaar zit en klanten aantrekt. En dat zonder dat je er zelf maanden mee hebt zitten worstelen. Zo heb jij meer tijd over voor de dingen waar jíj goed in bent.