Christa Kerdijk | Jouw Virtual Professional

Wie ben ik?

Ik ben Christa Kerdijk. Geboren in ’74, sinds 2001 woon ik samen met mijn twee kinderen (Joey en Fenna) in Beek en Donk (Noord-Brabant).
Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag, lang gewoond in Spijkenisse, heb gestudeerd in Rotterdam.
Ik hou van wandelen, reizen, koken, lezen en nieuwe tools ‘eigen’ maken.

Waarom VP-Orta

Ik heb ruim 26 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Waarvan twaalf jaar ervaring in het werken bij een innovatienetwerk voor ondernemers. Daar heb ik voor meerdere adviseurs en managers tegelijkertijd gewerkt. 
Met alle facetten van het ondernemerschap ben ik in aanraking gekomen. Die ervaring zet ik nu in als Virtual Professional.
Voor het organiseren van evenementen tot en met het organiseren van ‘de vrije hand’ in secretariële ondersteuning voor mijn klanten om hun doel te bereiken. Dat is mijn ‘drive’ om ook jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen.
De ervaringen die ik heb opgedaan in mijn loopbaan, in zowel profit als in non-profit organisaties, heeft mij geleerd om te gaan met diverse instanties. Niet alleen contact met de kleinere ondernemer maar ook op hoog niveau. Daardoor heb ik snel leren schakelen in mijn werk vanwege de verschillende niveaus tussen managers en directeuren van de stakeholders, zoals gemeenten, provincies, kennisinstellingen en zelfs medewerkers van de overheid. Wil je meer weten, lees dan mijn cv.
Je kan daarom wel zeggen dat een ‘regeltante’ ben. En dat is ook zo! Maar waar ik het al die jaren nog warmer van kreeg, waren toch de verschillende softwaresystemen en het uitzoeken van de mogelijkheden ervan. Ik krijg dus energie van al dat technische gedoe. En ja, ik ben er best goed in.
Het heeft me dus een hele tijd gekost om te ontdekken waar ik nu ècht blij van word. Maar hé, wijsheid komt met de jaren, toch?! 

Leuke weetjes

  • Ik ben net Pipi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”.
  • Ik ben een “het glas is altijd halfvol”-type. 
  • Altijd wel in voor een leuk feestje. ✨
  • Ik hou van warmte en van de zon. 
  • Voor sushi mag je me altijd wakker maken.
  • En ik ben verzot op chocolade (melk of puur, beide super!).

Er is maar 1 VP-Orta, dus uniek!

VP-Orta
Ik beschouw mij zelf als een Virtual Professional. Sommigen zouden het ook een Online Business Manager durven noemen.
Behalve al het technische gedoe regelen kan ik voor jou ook een waardevolle sparringpartner zijn. Door mijn eerlijke feedback kan ik jou waarschijnlijk wel een aantal nieuwe inzichten opleveren voor je business!
Technische tools-kenner én een digitale secretaresse, dat is toch win-win!
Gun jezelf een VP, en ik geeft je kostbare tijd terug!
Neem contact met me op zodat we snel met elkaar kunnen overleggen over waar jouw behoefte ligt, want dan kunnen we ook snel aan de slag. Samen komen we er vast en zeker wel uit! 

Wil je liever eerst meer informatie? Even kennismaken live, via Zoom of MS Teams dan kan altijd. Hebben we een ‘klik’ dan ga ik graag voor je aan de slag!

Spreken we binnenkort iets af onder het genot van een (virtueel)kopje koffie of thee?