Over Christa

VP-Orta is een afkorting:
VP staat voor Virtual Professional en Orta staat voor Organisatietalent.

Christa Gruijters

Wie ben ik?
Ik ben Christa Gruijters, getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag door de bossen en help ik mijn kinderen met hun huiswerk.
Daarnaast ben ik voorzitter van de ouderraad op Kindcentrum De Raagten in Beek en Donk. Daarbij heb ik een extra taak op me genomen om zorg te dragen voor de verkeersveiligheid rondom de school.

Ervaringen
Ik heb ruim 26 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Waarvan twaalf jaar ervaring in het werken bij een innovatienetwerk voor ondernemers. Daar heb ik voor meerdere adviseurs en managers tegelijkertijd gewerkt. Van secretaresse, directiesecretaresse tot officemanager en daarna door naar project assistent. Mijn laatste twee jaren in loondienst heb ik bij een multinational gewerkt als allround personal assistent.
Met alle facetten van het ondernemerschap ben ik in aanraking gekomen. Die ervaring zet ik nu in als Virtual Professional.
Voor het organiseren van evenementen tot en met het organiseren van ‘de vrije hand’ in secretariële ondersteuning voor mijn klanten om hun doel te bereiken. Dat is mijn ‘drive’ om ook jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

De ervaringen die ik heb opgedaan in mijn loopbaan, in zowel profit als in non-profit organisaties, heeft mij geleerd om te gaan met diverse instanties. Niet alleen contact met de kleinere ondernemer maar ook op hoog niveau. Daardoor heb ik snel leren schakelen in mijn werk vanwege de verschillende niveau’s tussen managers en directeuren van de stakeholders, zoals gemeenten, provincies, kennisinstellingen en zelfs medewerkers van de overheid. Wil je meer weten, lees dan mijn cv.

Ik ben ambitieus en leergierig. Voel me verantwoordelijk voor alle zaken die op mijn pad komen en ga iedere uitdaging aan. Dit doe ik proactief, georganiseerd, overtuigend, en tijdens bepaalde momenten, op een extraverte manier. Ik ben open minded, commercieel aangelegd en zal baanbrekend zijn in de opdrachten.

Spreken we binnenkort iets af onder het het genot van een kop thee of koffie?