Tarieven

Het doel van VP-Orta is dan om ook iedere opdracht met grote zorgvuldigheid uit te voeren. Iedere opdracht moet tot in de puntjes zijn verzorgd en volledig voldoen aan de wensen van haar klant. Of het nu gaat op de administratieve taken, projectondersteuning of het organiseren van zakelijke evenementen. VP-Orta zorgt dat de geleverde diensten automatisch een verlengstuk worden van jouw onderneming.

Het eerste vrijblijvende afspraak kunnen we persoonlijk inplannen op jouw kantoor of via Skype of Zoom. Hebben we een ‘klik’ dan ga ik graag voor je aan de slag. Hoe? Dat kan op verschillende manieren, via een strippenkaart, abonnementen of complete opdrachten. Hieronder een aantal voorbeelden. Ik lever diensten op maat en stellen we samen het ideale pakket samen.
Voor meer informatie wat VP-Orta voor jou kan betekenen kunt je vinden op bij Diensten.

Strippenkaart
Heb je regelmatig losse secretariële taken, dan kan je het beste gebruik maken van strippenkaarten. Ik bied meerdere soorten strippenkaarten (van 2, 5, 10, 15 en 20 uur per maand) aan. Uitleg en de kosten van een strippenkaart heb ik voor je uitgelegd in deze pdf.

Abonnement
Heb je toch meer behoefte aan een Virtual Professional die jou wekelijks ondersteunt, dan biedt een abonnement meer uitkomst. Je kiest zelf hoeveel uur werk je wilt uitbesteden. Ik bied meerdere soorten abonnementen (van 2, 4 en 8 uur per week) aan. Uitleg en de kosten van een abonnement heb ik ook voor je uitgelegd in deze pdf.

.

Hoe meer uren je per maand afneemt hoe lager het uurtarief.

.

Spreken we binnenkort iets af onder het het genot van een kop thee of koffie?

.