Over VP-Orta

VP-Orta is een afkorting:
VP staat voor Virtual Professional en Orta staat voor Organisatietalent.

.

Wie ben ik?
Ik ben Christa Gruijters, ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag door de bossen en help ik mijn kinderen met hun huiswerk.
Daarnaast ben ik voorzitter van de ouderraad op Kindcentrum De Raagten ook in Beek en Donk. Daarbij heb ik een extra taak op me genomen om zorg te dragen voor de verkeersveiligheid rondom de school.

Ervaringen
Ik heb ruim 26 jaar ervaring in het bedrijfsleven. En zelfs twaalf jaar ervaring in het werken bij een innovatienetwerk voor ondernemers. Daar heb ik voor meerdere adviseurs en managers tegelijkertijd gewerkt. Van secretaresse, directiesecretaresse tot officemanager en daarna door naar project assistent. Ook heb ik ook twee jaar bij een multinational gewerkt als allround personal assistent.
Met alle facetten van het ondernemerschap ben ik in aanraking gekomen. Die ervaring zet ik nu in als Virtual Professional.
Voor het organiseren van evenementen tot en met het organiseren van ‘de vrije hand’ in secretariële ondersteuning voor mijn klanten om hun doel te bereiken. Dat is mijn ‘drive’ om ook jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

De ervaringen die ik heb opgedaan in mijn loopbaan, in zowel profit als non-profit organisaties, heeft mij geleerd om te gaan met diverse instanties. Niet alleen contact met de kleinere ondernemer maar ook op hoog niveau. Daardoor heb ik snel leren schakelen in haar werk vanwege de verschillende niveau’s tussen managers en directeuren van de stakeholders, zoals gemeenten, provincies, kennisinstellingen en zelfs medewerkers van de overheid. Of lees meer in mijn cv.

Ik ben ambitieus en leergierig. Voel me verantwoordelijk voor alle zaken die op mijn pad komen en ga iedere uitdaging aan. Dit doe ik proactief, georganiseerd, overtuigend, en tijdens bepaalde momenten, op een extraverte manier. Ik ben open minded, commercieel aangelegd en zal baanbrekend zijn in de opdrachten.

.

Wat is dan het verschil tussen een VA en een VP?
Vaak worden de termen Virtual Assistant (VA), en Virtual Professional (VP) door elkaar gebruikt. Toch is het in mijn ogen niet hetzelfde. De virtual assistant heeft, afhankelijk van zijn of haar achtergrond, vaak meer overeenkomsten met een secretaresse of personal assistant (op afstand). Virtual Assistants hebben meestal alleen taken als agendabeheer, (financiële) administratie en soms wat lichtere HR-taken.

Virtual Professionals heb je in alle soorten en maten. Wat VP-Orta als Virtual Professional dan precies doet? Ik ben een allrounder, een spin in het web, een duizendpoot en kan heel veel. Eigenlijk ben ik beide, een VA en een VP. Van secretariële ondersteuning tot het organiseren van evenementen. Uitsluitend wanneer jij daar behoefte aan hebt! Komt dat even goed uit?

.

Bij Syntens heb ik aan Christa een heel fijne collega gehad. Iemand waar je met gemak je zaken aan toe kunt vertrouwen. Als zij iets moest verzorgen, kon je er op rekenen dat het goed gebeurde. En bovendien ook keurig op tijd af. Ik kan Christa van harte aanbevelen vanwege haar nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, intelligentie, proactiviteit en haar prettige karakter. Als ik een virtual professional nodig ga hebben, is zij de eerste die ik bel!
Recensie van A. Teeuwisse van Fede

.

Ik help je graag door werkzaamheden uit handen te nemen. Werkzaamheden waar je gewoonweg niet aan toekomt of die je liever uitbesteedt, die jou veel kostbare tijd innemen.
Samen kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen en gaan we ruimte creëren, zodat jij verder kunt groeien en je focus kunt verleggen.

.

Nieuwsgierig geworden of wil je binnenkort iets afspreken om over de mogelijkheden te praten? Of twijfel je nog welke taken je dan uit handen zou willen geven? Neem contact op via mail vp-orta@outlook.com of vul het contactformulier in, dan drinken we samen een kop thee of koffie.

.

Spreken we binnenkort iets af onder het het genot van een kop thee of koffie?

.